Smycken

Smycken till honom

Vill du ge din älskling ett smycke i julklapp? Då ska du ge din pojkvän ett smycke med ett budskap. Någon som påminner honom om er två, det oslagbara teamet som kommer vara för evigt. Att ge ett snyggt armband eller halsband till sin partner böra vara en av de absolut populäraste gåvorna du kan ge honom till jul.

Schyssta smycken till pojkvän

HALSBAND

number 1 julklapptillpojkvän aa

Kärleken slår allt

Ett snyggt smycke i äkta silver med texten ”love is all you need”. Det tycker jag stämmer. Om även du gör det så tycker jag du ska ta och klippa till på det här till din kille.

Halsbandet är från populära märket Sahara silver och kommer förhoppningsvis att uppskattas av din pojkvän. Exklusivt, stilrent och en perfekt julklapp till honom helt enkelt.

950:-

smycke julklappstips pojkvän

ARMBAND

number 2 julklapptillpojkvän

Gravera in något kärleksfullt

Ett rejält armband till din kille. Inte nog med att det är en klockren julklapp till honom precis som armbandet är så kan du brodera in en fin kärlekshälsning på det.

Att bära ett smycka från sin flickvän är som att bära henne med sig hela tiden. Varje gång han kollar på handleden kommer han tänk på dig.

Fr. 695:-

julklappstips pojkvän armband 2014

HÄNGE

number 3 julklapptillpojkvän

Märk honom med din bokstav

De flesta killar äger ett halsband så varför inte ge honom ett hänge med första bokstaven i ditt namn? Heter du Sandra ger du honom det här S:et så folk vet vem han tillhör.

Grymt snyggt och väldigt romantiskt. Jag tror han kommer bära detta hänge till de flesta av hans smycken hädanefter. Bra pris dessutom!

249:-

hänge julklapp kille

 

Pojkvännens personliga smak

Det här med smycken kan vara väldigt individuellt såklart så det är viktigt du har koll på just din killes stil och smak. Silversmycken behöver inte kosta så himla mycket och det finns många olika prisklasser så det är stor chans att du hittar något som både passar din plånbok och som kommer passa runt din pojkväns hals eller handled.

Det finns 3 butiker som jag tycker du ska kolla närmare på om du är ute efter smycken. Den första jag tycker du ska klicka in på är Hedberg guld och silver som helt enkelt är störst och bäst. Där hittar du förhoppningsvis vad du söker till pojkvännen. Det finns otroligt många smycken som passar perfekt som en julklapp.

Den andra butiken har du säkert redan varit in på om du kollat igenom alla fina tips på julklappar till pojkvän som du finner på startsidan. Den butiken heter getpersonal och har mängder med smycken och som är helt perfekta julklappar till din partner.

Sista men inte minst kan ett besök hos sobling vara väl värt din tid. Det är enligt mig det 3e alternativet men likväl ett riktigt bra smyckesbutik.

Hoppas du kommer finna vad du söker och att alla julklappstips här gjort det lite lättare.