Romantik och mys

Romantik och mys

En mycket populär kategori som alltid är lika aktuell. Romantik och myskvällar hör till ett förhållande och julklapparna på den här sidan hjälper er att höja myskänslan betydligt.

Topp 3 mysiga julklappar

SPEL

number 1 julklapptillpojkvän aa

Ta en helkväll med spelet

Älskling är ett spel som fått så otroligt mycket positiv respons eftersom det ställer lagom roliga och intressanta frågor som gör att ni kommer närmare varandra.

Ta en helkväll och mys till det rejält under spelets gång eller varför inte dela upp frågorna på flera kvällar. En höjdare alla bör äga!

199:-

spel älskling

CANVAS

number 2 julklapptillpojkvän

Porträtt på er två tillsammans

Välj det bästa kort ni har på er två tillsammans. Det kortet använder du och beställer en canvastavla som julklapp till pojkvän. Han kommer häpna.

Att ha bilder på dig och din älskling gör att hemmet känns mysigare och mer romantisk än utan. Leta på ett kort och beställ nu! 

Fr. 199:-

canvas tavla julklappstips till pojkvän

MORGONROCK

number 3 julklapptillpojkvän

En bra start på hans dag 

Sättet som dagen börjar på avspeglar många gånger hur dagen kommer se ut i fortsättning. Ge pojkvännen bästa möjliga odds genom att ge den här morgonrocken i julklapp till honom.

Morgonrocken på bilden är tillverkad av Rolf Sömmare och heter ”Mats Robe Navy”. Passande röda detaljer till julen dessutom.

Fr. 549:-

morgonrock julkapp pojkvän 2014

Filt

Mysfilt nummer 1 som alla bör äga!

julklapp filt

Till butik

Bok

Skriv vad du känner i kärleksboken.

julklapp kärleksförklaring

Till butik

Spel

Dra en lapp och gör vad det står.

julklapp kärlekspel

Till butik

Örngott

Inte vilket som helst utan ett kärleksörngott.

örngott julklapp

Till butik

Massageljus

Dyrbara eteriska oljor som stimulerar sinnet.

massageljus

Till butik

Blommor

Firar du inte jul med honom? Skicka!

blommor till pojkvän

Till butik

Magneter

Skriv kärleksfulla ord på kylskåpet.

kylmagneter

Till butik

52 weeks

Oerhört populära spelet 52 weeks of romance.

52 weeks julklapp

Till butik

Doftljus

Doftljus som heter ”horny seductive” 60 timmar.

doftljus

Skaffa här >

Gravera halsband

Välj några romantiska ord som sen hänger runt nacken.

we are one halsband

Skaffa här >

Parfym

Läs mer om den här! Vågar ni testa kraften i denna?

parfym julklapp till pojkvän

Skaffa här >

Foton

Sätt ihop en massa foton från året som gått. En av de bästa!

julklapp till pojkvän fotobok

Skaffa här >

Populäraste julklapparna

Den här kategorin är den populäraste då det kommer att skaffa julklapp till pojkvännen. Inte undra på det för du vill väl förmedla så mycket känslor och romantisk till din älskling som möjligt va? Kolla även in alla julklappar till pojkvän på förstasidan där du finner de bästa julklappstips till din kille. Att göra honom nöjd med en fin present till jul är fint men glöm inte bort helheten när du ger julklappen till honom.

Fixa en personlig julklapp

Det finns några butiker som passar extra bra då du är ute efter en personlig julklapp, som jag tycker även kan anses som en romantisk julgåva till din käresta. Dessa erbjuder 3 olika tjänster som inte behöver kosta dig allt för mycket, dessa är:

  • GRAVERA. Det här kanske är den allra finaste julklapp du kan ge till din partner. Ett tips är att skriva något fint om er två. Kolla on produkterna och tänk till på du vill få ingraverat.
  • BRODERA. Här kan du välja att få hans namn broderat på en morgonrock eller varför inte ett par tofflor. Ett bra utbud du måste kolla närmare på.
  • FRAMKALLA. En klassiker som så många ger till pojkvännen i julklapp. Välj ett kort, en fotobok eller varför inte framkalla ett krot på en produkt som en mugg eller kudde. Enkelt att göra och en extremt uppskattad julklapp till killen i ditt liv.

 

Beställ julklapp i tid

Kom ihåg det här – Beställ din personliga julklapp i tid! Så fort det kommer till julklappar som ska ”skräddarsys” så kommer det ta betydligt längre tid att få dessa grejer levererade än med ”vanliga” opersonliga julklappar som det bara är att skicka iväg. Det är lätt att skjuta upp att handla julklappar så att det blir en väldig stress de sista dagarna. Gör inte det misstaget så ta och beställ vad du ska göra nu direkt så slipper du förhoppningsvis dessa problem.