Prylar

Prylar till pojkvän

Vad är det med killar och prylar egentligen? Något är det i alla fall så det är ett starkt julklappstips att köpa just någon pryl till honom till jul. Här får du några förslag på coola och roliga prylar jag tycker du ska satsa på.

3 utmärkande klappar

PEBBLE

number 1 julklapptillpojkvän aa

Synkar ihop mobil och klocka

Utvecklingen går framåt hela tiden och med klockan Paddle har den verkligen tagit ett stort steg. Synka enkelt ihop mobil och diverse appar med klockan.

Gillar din kille att spring? Då jobbar klockan bra ihop med RunKeeper och visar bland annat snitthastighet. Cool pryl till pojkvännen!

2299:-

paddle julklappspryl till pojkvän

POPCORN

number 2 julklapptillpojkvän

Fixa nyttiga popcorn med hetluft 

Vem gillar inte popcorn? Det är inte bara gott det är bra mycket nyttigare än till exempel chips och andra smarrigheter.

Med den här julklappen får han inte bara goda popcorn som är poppade helt utan olja eller smör utan också en snygg inredningsdetalj.

499:-

popcorn julklapp

SANSAIRE

number 3 julklapptillpojkvän

Laga mat som proffsköken 

Gillar pojkvännen din att laga mat? Då kommer han att älska den här ”prylen” som länge varit för dyr för allmänheten, men inte nu längre!

Den här metoden går ut på att få perfekt mat, varje gång. Köttet, fisken eller vad som än önskas tillagas under vakuum. En spännande julklapp till pojkvän. 

1995:-

laga mat julklappstips

Vattenkokare

Den här är appstyrd! Kan vara årets pryl.

julklapp till pojkvän vattenkokare

Till butik

Superman

Är din pojkvän superman? Köp denna!

julklapp till pojkvän morgonrock

Till butik

Micropop

En skål för att göra popcorn i micron.

julklapp till pojkvän micropop

Till butik

Tallriksvärmare

Maten blir att smaka bättre på varma tallrikar.

julklapp till pojkvän tillriksvärmare

Till butik

Prylar till honom

Inga julklappstips utan prylar.. speciellt inte på en sådan här sida som är inriktad endast på julklapp till pojkvän. De julklappar du sett här ovan tycker jag är bland de bästa du kan köpa om du letar efter någon roligt med endå användbart till din kille eller man. Det ska vara roligt med jul och med en cool pryl i paketet blir ju julafton lite roligare än om den inte skulle finnas där. Hoppas du fått någon idé på vad du kan handla till honom 2014.

Det finns ett par online butiker som säljer prylar som passar bra att ge i julklapp till honom. En gåva till jul ska få mannen i dit liv att må bra och gillar han prylar ska du satsa på det. Det är en stående regel (och väldigt självklar), ge det din pojkvän gillar. En sådan julgåva kommer att uppskattas, inget snack om den saken.

Som vanligt får du inte glömma lägga ner din själ i att slå in paket fint så det blir en julklapp med känsla, en kärlekskänsla.

Kolla in de 10 bästa julklapparna till honom >